Ir al contenido principal

VÍDEO MUSICAL "Els cavalls de Stenon" en la presetnació del llibre "El Darrer Clan" 2019Foc sota les Estrelles from Xavier de Palau on Vimeo.
Edició i realització vídeo Anna Bahí.


[CAT] 
Realització de dos vídeos que es van projectar durant la presentació del llibre de Joan Anton Abellan "El darrer clan. Els orígens"(Edicions MMV amb il.lustracions de Quim Bou)  i conjuntament amb la presentació de la composició musical "Els cavalls de Stenon" de Xavier de Palau.
Presentació a càrrec d'Albert Aulines, prehistoriador del centre d'estudis Associació Arqueològica de Girona amb la presència dels dos autors i amb la projecció de dos vídeos, creació i edició d'Anna Bahí, a la Llibreria de la Imatge c/Sepúlveda, 87 de Barcelona (juny 2019)


[ES] 
Realización (creación y edición) de dos vídeos para la presentación del libro de Joan Anton Abellan "El Último Clan. Los Orígenes" (Ediciones MMV con ilustraciones de Quim Bou, edición en catalán) conjuntamente con la presentación de la composición musical "Los caballos de Stenon" de Xavier de Palau, de las cuales "Foc sota les estrelles" y "El darrer clan" forman la parte musical de los dos vídeos.

Entradas populares de este blog

ONÍRICA Projecte multi-disciplinari d'Anna Bahí i Paco Viciana 2023

 "ONÍRICA" (2023) Entrevista Banyoles tv ONÍRICA és un projecte artístic dividit en tres grans àrees: - Espectacle multi-disciplinari . - Llibre d’artista. - Cicle de conferències, exposicions, col·loquis i recitals de poesia. ONÍRICA com a espectacle d’uns 60 minuts de durada ha estat creat pel pianista i compositor Paco Viciana juntament amb l’artista visual  Anna Bahí , inspirant-se en el món dels somnis i la seva relació amb la Natura, amb una selecció de poemes de l’obra “ Canigó ” d’en  Jacint Verdaguer  i de “ Poema del bosc ” d’ Alexandre de Riquer , amb la rapsòdia dels poemes a càrrec d’en Lluís Soler , els audiovisuals creats per a l’ocasió de l' Anna Bahí , l'escenografia d'en  Jaume Geli , el disseny de llums i so d'en  Marc Paneque , la direcció escènica de l' Àngel Amieva i la interpretació d’un servidor al piano d'una selecció de peces de la sèrie pròpia “ Música Instantània ” juntament amb obres noves i improvisacions en esce

ANNA BAHÍ, EL CUERPO COMO EXPERIMENTACIÓN ESTÉTICA

Joan Lluís Montané, de la Asociación Internacional de Críticos de Arte Artículo en internet june 4th 2003   ESPAÑOL Anna Bahí trabaja en fotografía y vídeo. A menudo su obra fotográfica procede del vídeo, previa manipulación de la imagen. Una de sus temáticas habituales es la experimentación con el cuerpo, buscando transformar, sorprender y quebrar la distancia. Emplea una aproximación directa, pero con un trasfondo intimista. Muestra, en una dinámica continua de concreción, la zona objeto de su interés. Hay un tratamiento geométrico del encuadre, para presentar una idea de abstracción, ante todo. Es decir que parte de la realidad, de su propio cuerpo, pero su deseo es que éste sirva como elemento conductivo para exhibir con elegancia y discreción los cambios sensibles ocurridos en el mismo. Dialoga con fruición, exhibiendo el sexo y pechos, convertidos en triángulos o cuadrados reales. Su intención no es establecer un culto orgánico, tampoco le interesa la biología en sí

Presentació de "SILENTIUM" a Siena 2017

  [CAT] Presentació del llibre de fotografia i música "SILENTIUM" a Siena, a la sala San Galgano, Santa Maria della Scala. Un projecte artístic de la fotògrafa Anna Bahí i el músic Xavier de Palau amb la participació de l'arqueòloga Marie-Ange Causarano. Iniciztiva organitzada per l'Associació Culturing dins la programació de SMS Live. [ES] Presentación del libro de fotografia y música "Silentium" en Siena, en la sala San Galgano, Santa Maria della Scala. Un proyecto artístico de la fotógrafa Anna bahí y el músico Xavier de palau con laparticipación de la arqueóloga Marie-Ange Causarano. Iniciativa organizada por la Asociación Culturing dentro de la programación de SMS Live a Siena, Italia. LLibre realitzat per Xavier Alamany d'edició limitada de 55 còpies numerades i signades pels autors. Libro realizado por el diseñador grafico Xavier Alamany, de edición limitada de 55 copias numeradas y firmadas por los autores.