Ir al contenido principal

SILENTIUM 2016-2017

(català)

"SILENTIUM" 
és un projecte integrat per dos components artístics: una part imatge -fotografia d'Anna Bahí- i una part sonora -música de Xavier de Palau-.
El format és un LLIBRE de fotogafia i música d'edició limitada amb un tiratge de 55 exemplars signats i numerats pels dos artistes, realitzat pel dissenyador gràfic Xavier Alamany. 


PRESENTACIONS  DEL LLIBRE
FEBRER 2017

9 de FEBRER al ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA de Barcelona

11 de FEBRER a l'AUDITORI PALAU SOLTERRA de Torroella de Montgrí (español)

Proyecto integrado por dos componentes artísticos: una parte imagen, con fotografía de Anna Bahí y una parte sonora, con musica de Xavier de Palau. El formato es un LIBRO (edición limitada) de fotografia y música, realizado por el diseñador gráfico Xavier Alamany.  

Data de presentación: 9 y 11 de Febrero 2017  

+ INFO: en  SILENTIUM  // ANNEX_ANNABAHI (barra lateral blog)
XAVIER DE PALAU
http://www.xavierdepalau.net/

XAVIER ALAMANY
http://www.grafic.info/alamany/ 

Entradas populares de este blog

ONÍRICA Projecte multi-disciplinari d'Anna Bahí i Paco Viciana 2023

 "ONÍRICA" (2023) Entrevista Banyoles tv ONÍRICA és un projecte artístic dividit en tres grans àrees: - Espectacle multi-disciplinari . - Llibre d’artista. - Cicle de conferències, exposicions, col·loquis i recitals de poesia. ONÍRICA com a espectacle d’uns 60 minuts de durada ha estat creat pel pianista i compositor Paco Viciana juntament amb l’artista visual  Anna Bahí , inspirant-se en el món dels somnis i la seva relació amb la Natura, amb una selecció de poemes de l’obra “ Canigó ” d’en  Jacint Verdaguer  i de “ Poema del bosc ” d’ Alexandre de Riquer , amb la rapsòdia dels poemes a càrrec d’en Lluís Soler , els audiovisuals creats per a l’ocasió de l' Anna Bahí , l'escenografia d'en  Jaume Geli , el disseny de llums i so d'en  Marc Paneque , la direcció escènica de l' Àngel Amieva i la interpretació d’un servidor al piano d'una selecció de peces de la sèrie pròpia “ Música Instantània ” juntament amb obres noves i improvisacions en esce

Presentació de "SILENTIUM" a Siena 2017

  [CAT] Presentació del llibre de fotografia i música "SILENTIUM" a Siena, a la sala San Galgano, Santa Maria della Scala. Un projecte artístic de la fotògrafa Anna Bahí i el músic Xavier de Palau amb la participació de l'arqueòloga Marie-Ange Causarano. Iniciztiva organitzada per l'Associació Culturing dins la programació de SMS Live. [ES] Presentación del libro de fotografia y música "Silentium" en Siena, en la sala San Galgano, Santa Maria della Scala. Un proyecto artístico de la fotógrafa Anna bahí y el músico Xavier de palau con laparticipación de la arqueóloga Marie-Ange Causarano. Iniciativa organizada por la Asociación Culturing dentro de la programación de SMS Live a Siena, Italia. LLibre realitzat per Xavier Alamany d'edició limitada de 55 còpies numerades i signades pels autors. Libro realizado por el diseñador grafico Xavier Alamany, de edición limitada de 55 copias numeradas y firmadas por los autores.

"PERCEPCIONS" VALLGRASSA 2010

ESPAÑOL El nuevo proyecto de Anna Bahí es un trabajo que continúa la línea intimista llevada a cabo últimamente por la artista. "Percepciones" no se queda en la superficialidad convencional de mostrar el mundo interior como contrario del mundo exterior. Anna Bahí hace un paso adelante en este proyecto. "La reflexión no es tan solo hablar de la vida interior y la vida exterior de este cuerpo sino hablar de la vida interior y l a vida exterior que se experimenta a través del cuerpo", explica Bahí. Pese a que parez c a un territorio ya explorado en proyectos anteriores, no es una repetición sino una consecuente evolución. Como planteaba Platón, el alma era aquello que permitía a los seres hacer cosas, aquello que originaba los movimientos del cuerpo y sus acciones, de manera que el alma determinaba aquello que eras, el alma racional y divina. En el trabajo de Bahí, el cuerpo se puede definir como camp