Ir al contenido principal

EVOLUCIÓ 2007
Col.lecció Privada
Article revista bonart num. 92 junio 2007 

CATALÀ
L'exposició recull els últims treballs de la fotògrafa Anna Bahí, juntament amb una selecció de peces de la seva trajectòria. Coneixíem de Bahí les seves instantànies on l'artista fragmenta les parts del cos humà per emprendre una reflexió que inicia de l'exposició exterior i busca la implicació interior.

Amb tot, les set imatges que formen ara part del nou conjunt, titulat "Evolució", suposen un camí iniciat justament al revés. Les ombres atmosfèriques s'han transformat ara en llums encegadores que il.luminen el camí que passa de l'interior a l'exterior, com si les peces de Bahí s'haguessin trasmudat i transgiversat buscant "des-contenir" les emocions més íntimes, sense que això signifiqui haver de explicar , sinó simplement intentar mostrar-les. Segueixen com peculiaritats de la seva obra un profund acostament a la tècnica des del punt de vista formal, més que temàtic, fet que emfatitza sens dubte una predilecció per seguir cultivant l'experimentació i un sentit de l'obra treballat sempre com a sèrie o com instal.lació. A les fotografies d'Anna Bahí ara ja no és el cos que respira, sinó les emocions, ja no és física sinó pura química tècnica i conceptual.

Col.lecció Privada

Entradas populares de este blog

ONÍRICA Projecte multi-disciplinari d'Anna Bahí i Paco Viciana 2023

 "ONÍRICA" (2023) Entrevista Banyoles tv ONÍRICA és un projecte artístic dividit en tres grans àrees: - Espectacle multi-disciplinari . - Llibre d’artista. - Cicle de conferències, exposicions, col·loquis i recitals de poesia. ONÍRICA com a espectacle d’uns 60 minuts de durada ha estat creat pel pianista i compositor Paco Viciana juntament amb l’artista visual  Anna Bahí , inspirant-se en el món dels somnis i la seva relació amb la Natura, amb una selecció de poemes de l’obra “ Canigó ” d’en  Jacint Verdaguer  i de “ Poema del bosc ” d’ Alexandre de Riquer , amb la rapsòdia dels poemes a càrrec d’en Lluís Soler , els audiovisuals creats per a l’ocasió de l' Anna Bahí , l'escenografia d'en  Jaume Geli , el disseny de llums i so d'en  Marc Paneque , la direcció escènica de l' Àngel Amieva i la interpretació d’un servidor al piano d'una selecció de peces de la sèrie pròpia “ Música Instantània ” juntament amb obres noves i improvisacions en esce

ANNA BAHÍ, EL CUERPO COMO EXPERIMENTACIÓN ESTÉTICA

Joan Lluís Montané, de la Asociación Internacional de Críticos de Arte Artículo en internet june 4th 2003   ESPAÑOL Anna Bahí trabaja en fotografía y vídeo. A menudo su obra fotográfica procede del vídeo, previa manipulación de la imagen. Una de sus temáticas habituales es la experimentación con el cuerpo, buscando transformar, sorprender y quebrar la distancia. Emplea una aproximación directa, pero con un trasfondo intimista. Muestra, en una dinámica continua de concreción, la zona objeto de su interés. Hay un tratamiento geométrico del encuadre, para presentar una idea de abstracción, ante todo. Es decir que parte de la realidad, de su propio cuerpo, pero su deseo es que éste sirva como elemento conductivo para exhibir con elegancia y discreción los cambios sensibles ocurridos en el mismo. Dialoga con fruición, exhibiendo el sexo y pechos, convertidos en triángulos o cuadrados reales. Su intención no es establecer un culto orgánico, tampoco le interesa la biología en sí

Presentació de "SILENTIUM" a Siena 2017

  [CAT] Presentació del llibre de fotografia i música "SILENTIUM" a Siena, a la sala San Galgano, Santa Maria della Scala. Un projecte artístic de la fotògrafa Anna Bahí i el músic Xavier de Palau amb la participació de l'arqueòloga Marie-Ange Causarano. Iniciztiva organitzada per l'Associació Culturing dins la programació de SMS Live. [ES] Presentación del libro de fotografia y música "Silentium" en Siena, en la sala San Galgano, Santa Maria della Scala. Un proyecto artístico de la fotógrafa Anna bahí y el músico Xavier de palau con laparticipación de la arqueóloga Marie-Ange Causarano. Iniciativa organizada por la Asociación Culturing dentro de la programación de SMS Live a Siena, Italia. LLibre realitzat per Xavier Alamany d'edició limitada de 55 còpies numerades i signades pels autors. Libro realizado por el diseñador grafico Xavier Alamany, de edición limitada de 55 copias numeradas y firmadas por los autores.