Ir al contenido principal

LLIBRES PUBLICATS. Art i Fotografia

CATÀLEG FOTOGRÀFIC: ANNA BAHI (ed. 2011)  

Catàleg de l'obra fotogràfica d'Anna Bahí (fotografies del 1999 al 2011)+ annexe (projectes 2011-2017)

Disseny de Xavier Alamany amb col.laboració amb Eulàlia Farell.  

93 pàgines, mida de 21x21cm, trilingüe català-castellà-anglés 

Finalista Anuaria Premis de disseny gràfic 2011.

 

 
+ANNEXE CATÀLEG actualització // ANNEXO CATÁLOGO actualización
 
 

Preu: 17€

Per enviament nacional:+3€

Mail de contacte: mail@annabahi.com


LLIBRE D'ARTISTA : SILENTIUM (ed. limitada 2017)

"Silentium" és un projecte artístic de dos autors: fotografia d'Anna Bahí i música de Xavier de Palau. Es va voler crear un llibre on la part fotogràfica i la musical esdevinguessin un sol projecte.


Edició limitada de 55 exemplars signats i numerats pels autors. EXHAURIT
Disseny gràfic: Xavier Alamany. 
Idiomes: Català, Espanyol, Italià i anglès. 
Preu de venta 70€.

"Silentium" és un projecte d'introspecció. La música que acompanya el treball fotogràfic d'Anna Bahí representa el neguit de copsar allò que està en silenci. No hi ha respostes a la gran pregunta "Per què de tot?", "Qui sóc?, què hi faig aquí?". És una recerca interior, on la resposta només es pot obtenir amb el propi silenci, desfent-se de tot el soroll extern.

Xavi de Palau

 

LLIBRE D'ART: PAISATGE I AIGUA

L'ART PICTÒRIC AL VOLTANT DE L'ESTANY DE BANYOLES (Ed. 2021)

Tant el paisatge com l’artista evolucionen. El canvi que genera la mateixa natura també afecta la naturalesa de l’artista, que busca i crea noves maneres d’observar i interpretar el paisatge. Tenim, doncs, un llegat de pintura naturalista que ens evoca a aquells pintors del segle XIX que, tanmateix, admiraven els anteriors mestres de pintura que tant els van inspirar. Tots font d'inspiració els uns dels altres a través de la més gran «magna musa» que l’ésser humà ha tingut i sempre tindrà a l’abast: la natura, i d’aquí el paisatgisme.

Amb aquest llibre he volgut transmetre, amb una pinzellada bàsica, el recorregut d’aquest gènere pictòric del paisatgisme tal com ens ha arribat a nosaltres a través dels grans llibres d’art. He volgut donar una visió més personal a través de la meva pròpia recerca artística, així com donar a conèixer alguns dels pintors de la nostra comarca apassionats d’aquest gènere pictòric que, a través de la xerrada sobre aquesta temàtica que em van proposar fer l’any 2019 al Museu Darder de Banyoles, han estat involuntàriament responsables de la seva transformació en llibre.

Paisatge i Aigua. L’art pictòric al voltant de l’estany de Banyoles és un reconeixement no només als artistes i al món de la pintura, també és una reconeixença al món, al medi ambient, a la natura ja creada que constant- ment s’adapta i evoluciona, reneix i s’expandeix, creix i ens inspira, per finalment descobrir que la humanitat és part de la natura mateixa, una unitat que encara no sabem veure però que tot artista percep. 

Anna Bahí  


LLIBRE FOTOGRÀFIC: ONÍRICA (ed.2023)

Creació del llibre d'artista que forma part del projecte artístic editat per l'editorial MMV qie dirigeix la seva fundadora i dissenyadora gràfica Mia Masgrau, amb fotografies de l'artista Anna Bahí.
El llibre ONÍRICA forma part d'aquest projecte artístic on ens endinsem dins un món il·lusori reblert de llum i color, de subtileses, de comunicació constant amb la natura, d'imatges contemplatives amb poesia de Jacint Verdaguer i d'Alexandre de Riquer, dos dels autors més representatius de la poesia romàntica i modernista catalana.

Onírica és la mitificació de la natura com espai sagrat a través del món dels somnis, i és mitjançant aquest llibre on la representació d'imatges fotogràfiques d'atmosfera afable i suggerent. mostrada a través de 108 pàgines, vol retre homenatge a una natura delicada, eterna, harmoniosa, lluminosa així com ombrívola i poderosa, vivent i conscient de sí mateixa. La natura se'ns mostra en tot el seu esplendor, plena de color, plena de força i amb una màgia mística.
Un retrat en la seva vessant salvatge, en tot el seu esplendor de la manera més pura i genuïna possible. racons i indrets visualitzats de manera particular i única a través de la sensibilitat de la seva autora Anna Bahí.
 
Adjuntat a la part final del llibre trobareu un codi QR on, a través d’un enllaç ocult, tindreu al vostre abast una gran quantitat de material addicional que ha generat el projecte ONÍRICA: audiovisuals, arxius d’àudio, fotografies, etc

Entradas populares de este blog

ONÍRICA Projecte multi-disciplinari d'Anna Bahí i Paco Viciana 2023

 "ONÍRICA" (2023) Entrevista Banyoles tv ONÍRICA és un projecte artístic dividit en tres grans àrees: - Espectacle multi-disciplinari . - Llibre d’artista. - Cicle de conferències, exposicions, col·loquis i recitals de poesia. ONÍRICA com a espectacle d’uns 60 minuts de durada ha estat creat pel pianista i compositor Paco Viciana juntament amb l’artista visual  Anna Bahí , inspirant-se en el món dels somnis i la seva relació amb la Natura, amb una selecció de poemes de l’obra “ Canigó ” d’en  Jacint Verdaguer  i de “ Poema del bosc ” d’ Alexandre de Riquer , amb la rapsòdia dels poemes a càrrec d’en Lluís Soler , els audiovisuals creats per a l’ocasió de l' Anna Bahí , l'escenografia d'en  Jaume Geli , el disseny de llums i so d'en  Marc Paneque , la direcció escènica de l' Àngel Amieva i la interpretació d’un servidor al piano d'una selecció de peces de la sèrie pròpia “ Música Instantània ” juntament amb obres noves i improvisacions en esce

ANNA BAHÍ, EL CUERPO COMO EXPERIMENTACIÓN ESTÉTICA

Joan Lluís Montané, de la Asociación Internacional de Críticos de Arte Artículo en internet june 4th 2003   ESPAÑOL Anna Bahí trabaja en fotografía y vídeo. A menudo su obra fotográfica procede del vídeo, previa manipulación de la imagen. Una de sus temáticas habituales es la experimentación con el cuerpo, buscando transformar, sorprender y quebrar la distancia. Emplea una aproximación directa, pero con un trasfondo intimista. Muestra, en una dinámica continua de concreción, la zona objeto de su interés. Hay un tratamiento geométrico del encuadre, para presentar una idea de abstracción, ante todo. Es decir que parte de la realidad, de su propio cuerpo, pero su deseo es que éste sirva como elemento conductivo para exhibir con elegancia y discreción los cambios sensibles ocurridos en el mismo. Dialoga con fruición, exhibiendo el sexo y pechos, convertidos en triángulos o cuadrados reales. Su intención no es establecer un culto orgánico, tampoco le interesa la biología en sí

Presentació de "SILENTIUM" a Siena 2017

  [CAT] Presentació del llibre de fotografia i música "SILENTIUM" a Siena, a la sala San Galgano, Santa Maria della Scala. Un projecte artístic de la fotògrafa Anna Bahí i el músic Xavier de Palau amb la participació de l'arqueòloga Marie-Ange Causarano. Iniciztiva organitzada per l'Associació Culturing dins la programació de SMS Live. [ES] Presentación del libro de fotografia y música "Silentium" en Siena, en la sala San Galgano, Santa Maria della Scala. Un proyecto artístico de la fotógrafa Anna bahí y el músico Xavier de palau con laparticipación de la arqueóloga Marie-Ange Causarano. Iniciativa organizada por la Asociación Culturing dentro de la programación de SMS Live a Siena, Italia. LLibre realitzat per Xavier Alamany d'edició limitada de 55 còpies numerades i signades pels autors. Libro realizado por el diseñador grafico Xavier Alamany, de edición limitada de 55 copias numeradas y firmadas por los autores.